Aftellen. - Reisverslag uit Benidorm, Spanje van Moniek Brouwer - WaarBenJij.nu Aftellen. - Reisverslag uit Benidorm, Spanje van Moniek Brouwer - WaarBenJij.nu

Aftellen.

Door: moniek,

Blijf op de hoogte en volg Moniek

10 November 2009 | Spanje, Benidorm

Iedere dag een nieuw getal op ons spandoek. We zijn echt aan het aftellen nu...
Vandaag het cijfertje 4.

De afgelopen dagen waren echt super! We genieten iedere dag steeds meer, uitslapen,feesten! Gisteren zaten we op een terrasje in de zon en we konden tegen elkaar zeggen dat we echt het vakantie gevoel hebben.
Daarna lekker uit eten geweest (voor het eerst sinds weken) in een Nederlands restaurant. Wat is dat vreemd zeg. Nederlands praten tegen de ober, shownieuws op de achtergrond en oppassen met wat je zegt. Want Nederlanders verstaan natuurlijk alles!!!
Na de cocktail zijn we opzoek gegaan naar de taxi. En dat was nog een gezoek. Maar na enkele koude minuten... Taxi op de weg... Anneline op de weg... Moniek verklaard Anneline voor gek... Maar we hadden een taxi naar huis!!!Kom je thuis aan... GEEN LICHT!!! Gelijk onze Oscar weer gebeld. Alles moest in orde zijn, we moesten maar eens in de meterkast kijken.
Klein dingetje achter de deur, al eerder gezien maar niet open kunnen krijgen. Heen en weer met die knopjes, geen effect.
Wat blijkt nu, je moet alles aan zetten en dan de hoofdschakelaar. We hadden weer licht!
Maar natuurlijk rollen wij van het ene dillema in het andere... Ik moest mijn haar doen. En voor het eerst inn maanden, was Anneline eerder klaar om te stappen. Echt waar gebeurd!
Stappen was super! De emmer is je beste vriend :P!

Vanavond maar rustig aan, want morgen gaan we varen. Zie ons al zitten in een roeiboot.
Maar de rest van de week feesten we en gaan we afscheid nemen van het mooie Spanje!

Oja, tussendoor ruimen we een beetje op... Je laat toch wel een bende achter, 2 Hollandse (rommelige) meiden voor 3 maanden in een appartement zonder toezicht....

Donderdag nog even naar de dokter, het gaat allemaal goed. Dus transavia hoeft geen chemischtoilet in te laden. Luchtverfrissers dalen weer in prijs, ook niet meer nodig.

En daarna gaan we onze koffers inpakken. Dat wordt nog een heel werk. Heb zoveel dat mee moet. Denk dat ik de helft hier laat, dan heb ik een goed excuus om nog even terug te gaan. Wat zal ik het leventje van hier gaan missen!:(

Dit was de laatste blog vanuit Spanje. Zaterdag zal ik samen met mijn maatje Anneline terug vliegen naar het koude Nederland. En reken er maar op dat we de zon meenemen, want de kou... daar motte wij nix van hebbe!

Veel liefs en tot zaterdag!
Moniek.

Over en sluiten!....

• 10 November 2009 - 18:46

OG&TJ:

We zijn er klaar voor hiero, extra emmers gekocht, een nieuwe dweil, maagpomp, asperines en een overdoos rennies.
    Rioolpijp van de plee groter gemaakt !
    Je ziet het Moosje we zijn goed voorbereid nu je weer naar ons koude kikkerlandje, of beter Puitenol komt !:-)
    Ik heb al een paar keer keihard MONIIIEEEK geroepen tegen Bobbie, maar hij reageerde niet, ik denk dat hij je al vergeten is.
    Ook de cavia gaf geen krimp !
    Zondagmiddag komen we ff of de koffie, of ken je dat niet meer ?
    Het is bruin, warm en kan met melk en met suiker gemengd worden, oja er kan ook alcohol in dus is het goedje ook voor jou drinkbaar.
    Nou Moosje, wij wensen je een goede reis en Anneline ook natuurlijk, tot zondag en doe de groeten aan Ramon

• 11 November 2009 - 21:41

Annemieke:

Oké, einde spaans avontuur, nogmaals goede vlucht, en tot ziens of tot mails, nog een paar prettige vakantiedagen, enne.........zijn de verslagen af???????!!!!!!!!
    Lieve groetjes!

• 12 November 2009 - 20:13

Mama:

hoi miepie

wij zijn er klaar voor.
    kom maar op.

goeie reis en kus ook voor anneline

• 13 November 2009 - 08:40

Ria Van Lier:

Geniet van de laatste Spaanse zon.
    Goede reis

Oom Nico en Tante Ria