Bezoek uit Nederland en ziekenhuis. - Reisverslag uit Benidorm, Spanje van Moniek Brouwer - WaarBenJij.nu Bezoek uit Nederland en ziekenhuis. - Reisverslag uit Benidorm, Spanje van Moniek Brouwer - WaarBenJij.nu

Bezoek uit Nederland en ziekenhuis.

Door: moniek,

Blijf op de hoogte en volg Moniek

31 Oktober 2009 | Spanje, Benidorm

Afgelopen zaterdag zijn mama en Bart aangekomen in Spanje. We zijn gelijk naar ons appartementje gegaan. Mama heeft de hele dag op bed gelegen, was stik ziek van het vliegtuig. Anneline en ik hebben Bart meegenomen naar het strand. Dat is wel wat anders dan in Nederland bij de kachel zitten. Temperatuur zit rond de 28 graden:) dus ook het water was heerlijk. s'Avonds zouden we Bart laten zien wat uitgaan was, maar ook hij was moe en liet Anneline en mij alleen gaan. Wij natuurlijk weer een top avond. Zondag uitgeslapen, mama was gelukkig weer beter. Verder zijn we oud Benidorm gaan verkennen. Flink stuk gelopen. Ergens wat gedronken. 's Avonds hebben Anneline en ik laten zien dat we kunnen koken. Boontjes, aardeappels en vleeslapjes. Heerlijk!
Maandag aan het strand gelegen, ook dinsdag lekker gebakt. En toen begin de ellende.
's Avonds kreeg ik diarree en voelde me niet lekker. Dus vroeg mijn bed ik met wat paracetamols. Woensdag opgestaan, nog diarree, maar een diarree remmer genomen, want we zouden met de touristic sightseeing bus gaan. Gedaan. Maar gedurende de dag werdt het erger. Misselijk, hoofdpijn, spierpijn.
Dagje mee afgemaakt. Thuis gekomen in bed gekropen en 's avonds balen dat ik maar 1 pannekoek heb kunnen eten. Terug mijn bed in.
De donderdag, heel de dag op bed doorgebracht, pijn krampen, misselijk van de pijn, nog meer diaree (remmers helpen niet meer) overgeven.
Anneline was de poeplucht beu, dus samen na de eerste hulp. Eerst bij een gewoon ziekenhuis. Daar zaten we al 2 uur, nog geen arts te zien.Dus besloten om naar Clinica Benidorm te gaan. Daar waren we gelijk aan de beurt. Bloedonderzoek, infuus, lichamelijk onderzoek. Als ik wilde mocht ik een nachtje blijven naar was gewoon een virusje of iets verkeerds gegeten. Met een recept en leefregels weer naar huis danmaar.
Volgende ochtend (gistere dus) hadden we een afspraak met Ana. Maar er gingen uren voorbij voor we weg konden omdat ik steeds op het toilet zat of in bed lag te kreperen van de pijn. Toch naar Ana, daar het verhaal verteld van de afgelopen nacht. Ana schrok hier heel erg van en vond ook dat ik er slecht uitzag. Zij ging gelijk alles regelen. Ik zou toch nog een nacht moeten blijven en onderzocht worden op de eerste hulp. Wij dus naar de eerste hulp en wachten. Ondertussen mama gebeld, zij en Bart zouden naar ons komen.
En dan ben je patiënt in plaats van verpleegkundige. Dat is toch wel raar.
Zo'n infuus prikken is dan ook nog niet alles (mijn huid is blijkbaar te stug) ze moesten 6 keer prikken. Hij zit nu in mijn rechter pols, dus best knap dat ik deze blog kan typen:P
Na een bloed test, foto en lichamelijk onderzoek is Gastritis de diagnose. Dit is een ontsteking van je maag.
Ik krijg anti biotica en iets voor de pijn. Ben er vandaag achter gekomen dat ik niet mag eten en dat het niet 1 nachtje blijven is maar zo ie zo tot maandag. Maar heb redelijk goed geslapen en de verpleging snapt redelijk wat ik bedoel, dus dat overleef ik wel.
Voel me een beetje beter, maar zit nog regelmatig op de wc. Nu zijn mama en Bart er nog even, die vliegen vanavond terug naar Nederland. Dan heb ik Anneline nog over als steun en toeverlaat!
Alle berichten zijn welkom, maar omdat ik niet weet hoe het hier zit met internet (zit nu op mijn eigen internet) zijn smsjes ook welkom.
0031646200663.
Voor nu weer veel liefs, Moniek.

• 31 Oktober 2009 - 16:33

Anneline Boerke:

Komt goed schatje, samen kunnen we alles aan.
    Ik ga nu ff eten koken en dan kom ik naar je toe!! En als je wilt weet je het he, dan blijf ik gewoon en word je sochtends weer naast me wakker.. (meestal zeg jij dat tegen mij als ik teveel alcohol op heb maar nu zeg ik het tegen jou!)

Samen staan we sterk, loveyaaaaaaaaaaaaaaa

• 31 Oktober 2009 - 18:06

Adriana:

Meissie meissie toch.
    Wat bende nou toch allemaal aan het doen?
    Ik ben blij voor je dat het nu de betere kant op gaat want dat leeglopen is ook niet alles.Gelukkig hebben jullie hulp gezocht bij een instantie die daar voor bestemd zijn:hospitaal. Niet leuk voor jou maar wel beter. Ik maakte me van een afstand ook erg ongerust over je. En nu je daar ligt voel ik me iets geruster. Maar nu snel weer beter worden he want je hebben nog een paar weekjes om te genieten van een welverdiende rust en veel zon. Zet hem op, beterschap en hoor snel van je. Kusje Adriana

• 31 Oktober 2009 - 19:48

Ome Gert:

En nou maar hopen dat Ramon niet de behandeld arts is !
    Beterschap en over 2 uurtjes vertrekken we naar schiphol om je moeder en je broertje.
    Ik hoop niet dat ze naar poep stinken anders zullen we met de ramen open moeten rijden.
    ByBy

• 31 Oktober 2009 - 19:49

Ome Gert:

op te halen

• 31 Oktober 2009 - 20:32

Tante Jolan.:

ha die moos,
    nou dat koken van jullie is blijkbaar toch nog niet eetbaar genoeg!!!!!
    Ik hoop wel dat het nu wat beter met je gaat, maar je kunt de clinic nu in je verslag wel van 2 kanten belichten. Misschien nog iets positiefs uiteindelijk.
    Nog veel plezier de laatste 2 weken en laat je maar goed in de watten leggen kusje tante.

• 01 November 2009 - 11:16

Mam:

hoi miepie
    hoe is het nu hoop van beter kan je morgen weer naar huis.
    hou je aan het dieet

onze reis was prima niet ziek wel suf van de tabletten.
    ik heb net bobbie gehaald en was hartstikke blij
    hij heeft het heel goed gehad.
    nou heel veel beterschap en hou je taai kusje voor jullie beiden en tot gauw.
    geniet nog 2 weken.

• 01 November 2009 - 13:42

Jaap:

Lieverdje toch :o,

Zelfs ik had niet verwacht dat je nog ziek zou worden daar! En dan ook nog eens uitgerekend als je ma en Bart op bezoek waren :o. En ja zelfs ik voel me ongerust over je, Maar gelukkig wordt je in je "eigen" ziekenhuis goed behandeld en heb je tenminste nog een Nederlands sprekende zuster ;) die er voor je is!

Ik hoop dat je er weer snel bovenop komt en dat je ook weer snel uit het ziekenhuis zult worden ontslagen. Maar daar heb ik bij jou wel vertrouwen in, want jij bent sterk! En met ook de goede zorg van Anneline kom je er snel weer bovenop en kun je genieten van de laatste 2 weekjes in het lekker zonnige Spanje! En dan als je weer terug bent hier in Nederland, dan wordt het hier weer snotteren, vanwege de kou. Dat had ik wel heel erg toen ik weer terug was, ik had er bijna een hele week last van, de verkoudheid.

Maar goed, hou je taai en heel veel sterkte!! En tot snel weer :).

Liefs Jaap

• 01 November 2009 - 17:17

Der Lisanne:

aaahhh moosje toch!! hoe krijg je het weer voor elkaar? ik hoop dat je toch nog een leuke week gehad hebt met tante ted en bart....jammer dat bobby niet meekon;) nou meis geniet nog van de é weken dat je daar bent en veel beterschap!!!

liebe gruss,

liess

• 01 November 2009 - 19:28

Tante Ria Van Lier:

Hallo Moniek, zojuist jullie ma gesproken, heel veel sterkte, ,hopelijk mag je morgen toch uit het ziekenhuis, wij houden contact met je ma.

Veel liefs OOm Nico en Tante Ria

• 02 November 2009 - 08:21

Annemieke:

lieve Moniek, dat is erg schrikken, nu sta je inderdaad andere kant van de lijn, hopelijk knap je snel weer op, en kun je nog even genieten van de Spaanse zon, hier regent het, dus dat is ook niet alles, hou je taai, ik hou contact met je ma, en wens je heel veel beterschap en sterkte toe,lieve groetjes.

• 03 November 2009 - 14:01

Paula:

Moniek toch, wat een pech heb jij. heel veel sterkte met opknappen. Groetjes ook voor Anneline.