bezoek van thuis!
Door: moniek,
Blijf op de hoogte en volg Moniek
13 Oktober 2009 | Spanje, Benidorm
Jaap en de ouders van Anneline kwamen ons een weekje gezelschap houden. Gelukkig was het heerlijk weer de afgelopen week! Maar laat ik zoals gewoonlijk maar bij het begin beginnen.
Maandag moesten wij ons appartementje wel een BEETJE opruimen, wij zijn nette meisjes dus wordt er ook een netjes appartement verwacht. Bloed, zweet en tranen, maar het blonk!
En toen was het dinsdag, het weerzien met Holland! Lekker koffie gaan drinken en als verassing hadden we een verjaardagstaart voor de moeder van Anneline, zij was namelijk jarig geweest! (foto's)
Wij moesten nog 2 dagen werken en daarna 4 dagen weekend!!!
Veel op het strand gelegen, lekker uit eten, natuurlijk gewoon gaan stappen en een bezoekje aan Valencia.
Vooral de rit hier naartoe was geweldig. Stop 5 mensen in een auto, rij een berg op en kom er maar eens achteruit vanaf! Aangezien de rit door de bergen nogal dorstig was besloten we even te stoppen. Maar nee.... Ik zag een bordje staan van een wegrestaurant. Na nog eens een takke end gereden te hebben, kreeg ik een applaus, want daar stond ie, het wegrestaurant.
Na een korte stop vertrokken we weer. Valencia!!!
We hebben maar een kleind stukje van Valencia gezien, voornamelijk te terrasjes! (foto's)
Daarna zijn we voor de deur lekker gaan eten wij onze stam-snackbar.
Zon, zee, strand, lekker eten, stappen, wijntjes (wat hadden we die gemist), De telegraaf, winkeltjes, nog meer zon!
Nu kan ik een week lang mijn blog weer netjes bijhouden en dan komen mijn mama en broertje onze rust weer verstoren! Maar wat kijk ik er naar uit om hen weer te zien!
Voor nu stop ik er weer even mee, jullie zijn weer even op de hoogte.
Veel Liefs, en tot snel! Moniek.
13 Oktober 2009 - 15:31
Mam:
nog even en ik kom eraan heb er echt zin in.
die zon,zee,strand en lekker luieren en eten.
spreek je zo
kus voor jullie allebei
13 Oktober 2009 - 15:37
Anneke:
Nou erg leuk dat je mama en je broer komen lieve groet en veel plezier daar -
14 Oktober 2009 - 20:54
Annemieke:
Gelukkig eindelijk weer een blog van je, ik zei al tegen je moeder, dat je vast geen tijd had door je bezoek, maar toch ben je het thuisfront niet vergeten, ik dacht even terug aan de spaanse snitzels!!!!!!!!!!!!!
Neen, zonder gekheid, gezellig de visite natuurlijk! En nu komt ook gauw je ma en broer, ben helemaal vergeten te vragen, of ik misschien mee kan om de koffer te dragen, alhoewel...........!
Maar hoe is het nu op de afdeling? Heb je het wel naar je zin? Of is het alleen maar zon, zee en strand, en niet te vergeten uitgaan?
Lieve Moniek, geniet maar lekker hoor meid, voor je het weet is het voorbij, en ben je weer hier in de kou, dus tot de volgende blog maar weer!
Veel groetjes!