En dan wordt je wakker....! - Reisverslag uit Benidorm, Spanje van Moniek Brouwer - WaarBenJij.nu En dan wordt je wakker....! - Reisverslag uit Benidorm, Spanje van Moniek Brouwer - WaarBenJij.nu

En dan wordt je wakker....!

Door: moniek,

Blijf op de hoogte en volg Moniek

20 Oktober 2009 | Spanje, Benidorm

Laat ik maar beginnen bij afgelopen weekend;
Vrijdag lekker thuis gehangen, tot laat in bed. Anneline op logeren gehad. Gekaart, gekletst en gelachen!
Toen toch maar eens besloten om uit bed te komen en niet vrijwillig want onze maagjes rammelde. Dus wij weer naar onze vaste snackbar, New York, Heerlijke hamburger op!
's Avonds na lang beraad toch maar besloten om te stappen, aangezien dat echt een straf is hadden we een 'rot'avond!

Ja daar trapte jullie in:P We hebben uiteraard een top avondje gehad, veel gezelligheid met onze mattiejs!
En wat blijkt nou, hier kennen ze: De Frikandel! Dus ook een heerlijk broodje frikansel op. Man wat smaakte die goed, 2 maanden niet gegeten...
Naja, geen frikandel.

Zaterdag.... even goed nadenken....
Oja, goed weer = Strand! Eindelijk weer even een beetje zon. Het weer valt namelijk ene beetje tegen de laatste tijd. We zitten 's avonds in een spijkerbroek en lange mouwen:O!
Nadat we genoten hebben aan het strand zijn we een broodje gaan eten en daar een wijntje bij op (het was al 5 uur). Wijntje koste maar 1 euro.... dus samen voor 4 euro wijn op!
's Avonds zijn we lasagne wezen eten, ook hierbij een wijntje. Filmpjes gemaakt, deze moet ik nog zien dus weet neit of ze geschikt zijn voor op mijn hyves. Anders laat ik jullie er uiteraard van meegenieten!
Nadat we ons thuis omgekleed hebben kunnen krijgen en eindelijk onze make-up recht zat, hebben we het er weer op gewaagd. LOS!!!

Zondag.... kan ik me niet veel van herrinneren... Internet dagje geloof ik....

En toen weer aan het werk!:P
Spoed is best leuk, niet echt mijn ding. Het is erg rustig.
Veel nederlanders.
Als een patiënt binnenkomt wordt ik samen met Pedro (andere leerling) aan het werk gezet, temperatuur, bloeddruk, pols, saturatie, ecg, analitica. En nog steeds wordt er misbruik gemaakt van mijn talen talent.... Moniek: Tolk voor belgen en hollanders!

Toen werdt het langzaam dinsdag, Maar vanmorgen was ik ineens wakker toen in mijn badkamer binnen ging.
We hadden bezoek: karel de kakkerlak.
Anneline geroepen, Hoe groot istie?!??!?! GROOT!!!!! (foto)
En ja hoe maak je die dood?
Ik wist dat een kakkerlak een kernoorlog kan overleven. Dan maar op de ouderwetse manier!!!
Boek erop, Gelukkig lees ik en had ik net ene dik boek uit. Maar je kunt het al raden... NIET DOOD!
dan maar met chemicaliën aan de slag:
Deodorant en haarlak! (we leken de gosthbusters wel!) Ook niet dood, hij plakte nu wel vast, die ging in ieder geval nergens meer naar toe.
Toen kwam ons piromaantje met een geweldig idee.... DE FIK ERIN! En dat hebben we gedaan, wat een lucht kwam daarvanaf zeg. Dus na de crematie de deur maar open laten staan....
Rustig gewerkt... veel geplast op het werk. Ga voorlopig die badkamer niet in.
Eenmaal thuis wachten ons nog een zware klus, dat beestje lozen. En hoe kun je dat beter doen, dan met wcpapier. En dan hup, over het balkon.
Nu is een deel van de grote schoonmaak begonnen in een huis dat niet vies is. Nog steeds vinden we het heel vreemd.

Als jullie iets ruiken, ik durf de badkamer niet meer in.

Veel kriebelende groetjes vanuit Spanje!
Liefs, Moniek.

• 20 Oktober 2009 - 17:47

Anneline:

morgen neem ik wel incontinentiemateriaal voor je mee.. komt goed schatje

• 20 Oktober 2009 - 19:57

Annemieke:

ja, ja, jullie beleven nog eens wat samen!
    het idee alleen al een kakkerlak, hoe groot was dat smerige beest???????
    ik moet er niet aan denken!!
    heb geen hyves, dus kan hem niet bewonderen, jammer?????
    wat rot nou, dat het niet meer zulk lekker weer is, vooral met het naderende bezoek, die verheugen zich op zon, zee en strand!
    maar jullie vermaken je toch wel nietwaar?
    geniet dus nog een poosje van stage etc. en wat het weer betreft, hier is het ook herfst!
    dusse.........
    lieve groetjes, en tot de volgende blog!